• Concert

Thee Sacred Souls

support: Jalen Ngonda

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 25,30
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Via de officiële verkoopkanalen zijn dus geen tickets meer verkrijgbaar. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19.30 Doors 20.00 Jalen Ngonda 21.00 Thee Sacred Souls

Meet retrosoultrio Thee Sacred Souls! In 2019 vormde drummer Alex Garcia, bassist Sal Samano en zanger Josh Lane samen een band, en sleepte zij binnen een jaar een platencontract in de wacht. De eerste releases werden meer dan tien miljoen keer bekeken, en kregen aandacht van o.a. Billboard en Rolling Stone. Thee Sacred Souls' eerste fans waren onder meer Gary Clark Jr., The Black Pumas, Princess Nokia en Timbaland. Vorig jaar bracht het doorbrekende trio uit San Diego hun titelloze debuutalbum uit, en toerde zij de wereld over. Een bezoek aan onze OZ kon natuurlijk niet uitblijven!

Jalen Ngonda 

Deze avond zal de support act in handen zijn van Jalen Ngonda. De soul/r&b zanger haalt veel inspiratie uit het dagelijks leven en heeft zich sinds kort aangesloten bij Daptone Records. Met een mix van klassieke en hedendaagse soulinvloeden creëert Jalen zijn eigen unieke sound!