This is LOVSKI

This is LOVSKI

Party in No Man's Land!

Upstairs

Prijs € 14,95*

Tickets

CJP Korting

Prijs € 12,10

Gratis voor jaarleden

Dit is het verplaatste programma van 26 november 2021, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

This is LOVSKI

Party in No Man's Land!

DJ Gusztav

This is LOVSKI en DJ Gusztav nemen je mee op een wereldse trip: Arabian nights meet tropical fever! Deze avond verandert onze Upstairs in een dansbare fata morgana waar de beste beats ter wereld met elkaar een feestje bouwen. Shake you ass op de beste afro-, tropical- en dancehall-ritmes en gooi je haar los op zwoele Oost-Europese melodieën. Welcome to no man's land!

This is LOVSKI is de worldbeat-act van de Bosnisch-Nederlandse Igor Sekulović. Als 9-jarige vluchtte Igor voor de oorlog in Joegoslavië. Hij verliet zijn land, maar nam zijn passie voor de klanken van de Balkan met zich mee. This Is LOVSKI is het resultaat van Igor's zoektocht naar een voor hem ultiem dansbare en authentieke sound. Urban, elektronica, balkan, dub, reggae, surf en verleidelijke Oosterse melodieën vliegen om je oren tijdens een aanstekelijke dansbare set. 

DJ Gusztav begon na zijn Mestizo-periode te draaien onder het kopje Balkan Beatz, de wereldwijde ontwikkeling die traditionele muziek aan electronica koppelt heeft er echter voor gezorgd dat de term World Wide Bangers een betere omschrijving is om zijn draaistijl anno 2022 te duiden.


 


Melkweg tipt