• Concert

Ultramagnetic MC's

OZ

  • Prijs:
  • € 23
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Via de officiële verkoopkanalen zijn dus geen tickets meer verkrijgbaar. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

De show in Melkweg is uitverkocht, fans van Ultramagnetic MC's kunnen op 8 maart nog terecht bij de show in Effenaar, Eindhoven. Kaarten zijn verkrijgbaar via deze link.

Het is alweer 35 jaar geleden dat The Ultramagnetic MC’s debuutabum ‘Critical Beatdown’ het levenslicht zag. Het album was zowel baanbrekend, experimenteel en uniek als puur, en is van grote invloed geweest op grootheden als Public Enemy, Cypress Hill, House of Pain, Nas en The Prodigy. Na de release van diverse albums samen, gingen Ced Gee, Kool Keith, Moe Love en TR Love hun eigen weg om in 2007 weer samen te komen en ‘The Best Kept Secret’ uit te brengen. De mannen keren na 11 (!) jaar terug naar Melkweg, don’t miss out on this one!