Vampire Hunter D: Bloodlust (2000) – Halloween Anime Night

Vampire Hunter D: Bloodlust (2000) – Halloween Anime Night

Presented by Find Geek Spots

Cinema
voorverkoop:

Prijs € 12,50

Cineville gratis

Prijs € 0

deurverkoop

Prijs € 12,50

Gratis voor jaarleden

Geldig voor Cineville

Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. Je dient daarom een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien bij de ingang. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek *** For this program a corona entry pass is required. We follow the guidelines of the government and RIVM. Here you can read what that means for your visit: www.melkweg.nl/en/yourvisit Houders van de Cinevillepas kunnen via www.cineville.nl een ticket bestellen. Dit ticket is alleen geldig in combinatie met de Cinevillepas. Ticket en pas worden gescand bij aankomst in de Melkweg.

www.cineville.nl

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Vampire Hunter D: Bloodlust (2000) – Halloween Anime Night

Presented by Find Geek Spots

In samenwerking met Find Geek Spots brengen we op de avond van Halloween deze dark fantasy horror animé naar het grote doek! 

‘Vampire Hunter D: Bloodlust' van Yoshiaki Kawajiri voor Madhouse volgt D, een dhampir, op jacht naar een vampier die midden in de nacht een jonge vrouw uit haar huis heeft ontvoerd. D's opdracht is om de vrouw terug te brengen, dood of levend, maar hij ontdekt al snel dat hij niet de enige is die is ingehuurd om haar op te sporen. In een race tegen de klok en de Marcus Brothers komt D erachter dat de ontvoering slechts één kant van het verhaal is en niet de volledige waarheid.

Om deze eerste editie van Otaku Film Night te vieren geeft Find Geek Spots twee goodiebags weg op de avond zelf!

 • Regisseur
  Yoshiaki Kawajiri
  Jaar
  2021
  Land
  Japan
  Duur
  103 minuten
  Gesproken taal
  Engels
  Taal ondertiteling
  -
 • 19:00 start film
  21:00 einde film
 • Tweet this

Melkweg tipt