Vic Mensa

Vic Mensa

Presented by Puna

Max
€ 17 + lidmaatschap
Verplaatst
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Vic Mensa

Presented by Puna

Support: Maydien

Dit concert is helaas verplaatst naar een nog nader te bepalen datum. Het statement van Vic's management luidt:
'Due to unforeseen scheduling conflicts, Vic Mensa's show in Amsterdam will be postponed to a later (tbc) period.'
Restitutie voor aangeschafte tickets en eventuele lidmaatschappen kan aangevraagd worden bij Ticketmaster via dit formulier: http://bit.ly/ticketmastercontact

Deze jonge rapper uit Chicago is de co-founder van het veelbesproken hiphopcollectief SaveMoney, waar o.a. ook Chance The Rapper deel van uitmaakt. Vic Mensa staat bekend om zijn strakke producties en scherpe lyrics. Zijn mixtape 'INNANETAPE’ markeerde het begin van zijn carrière. Niet lang daarna schoot hij de hitlijsten in met de tracks ´Down On My Luck´ en ´U Mad´, featuring Kanye West. Dat hij met zijn muziek een boodschap wil overbrengen maakt hij duidelijk in zijn laatste project ´There´s Alot Going On´, waarmee hij mensen oproept om te gaan stemmen. Op Woo Hah! gaf hij een killer performance en hij heeft ons beloofd nog veel meer in petto te hebben voor deze show. It´s Mensa Season!  

Support komt van Nederlandse rapper Maydien die soul, hiphop en electronica mengt tot een nieuwe frisse sound. In 2014 gooide hij al hoge ogen en werd o.a genomineerd voor een 3voor12 Award en werd door OOR magazine uitgeroepen tot één van de 14 meest velovende artiesten van 2014. Nu in 2016 is Maydien nog meer gegroeid en maakt hij de belofte waar met heerlijke feelgood vibes. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this
Maydien

Als bezoeker kun je aansluitend gratis naar:


Melkweg tipt