Vök

Vök

OZ

Prijs € 17,25*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Vök

Support: CIEL

Vök uit IJsland maakt dromerige indie/elektropop. De band mixt weemoedige elektronica en melodieuze zang met saxofoon en gitaar. Denk aan het hypnotische van The xx met de sensualiteit van The Knife en Poliça’s overdubbing. Vök heeft al een aantal EP’s uitgebracht met lovende reacties en een grote fanbase als resultaat, waardoor ze in Nederland al op meerdere festivals hebben gespeeld, waaronder op  Eurosonic, Nordic Delight en Into The Woods.  

Vök volgde in 2017 met de single 'Show Me' en hun full length debuutalbum 'Figure' in april 2017. Eind 2018 speelde de band o.a. als support act van Editors en verschenen twee nieuwe catchy singles 'Night & Day' en 'Spend The Love', als voorproefje van hun nieuwe album 'In The Dark' dat op 1 maart 2019 verschijnt. 27 maart brengen ze hun hypnotische elektronica naar onze OZ!

De opening is deze avond in handen van CIEL! In 2017 bracht ze haar debuut EP Anxiety uit, waarna een reeks aan optredens volgde op onder andere Le Mini Who? en Eurosonic. Haar “shoegazey trips” zijn de perfecte opwarmer voor Vök!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

CIEL (photo by Dennis Eckert)


Melkweg tipt