VPRO première 3doc: de vlucht van Ronnie

VPRO première 3doc: de vlucht van Ronnie

Nieuwe documentaire over het leven van Ronnie Flex

Max

Prijs € 13,80

Cineville met toeslag

Prijs € 3

Voor Cinevillepashouders is het mogelijk een ticket te reserveren via info@melkweg.nl. Je kunt deze op vertoon van je pas vanaf 18:30 tot 19:45 op de dag van de voorstelling afhalen aan de kassa. Let op met toeslag!

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

VPRO première 3doc: de vlucht van Ronnie

Nieuwe documentaire over het leven van Ronnie Flex

Ronnie Flex / moderator: Jörgen Raymann / dj Godsend

Het jaar 2019 was een cruciaal jaar voor Ronnie Flex, één van Nederlands succesvolste rappers. Hij won de Popprijs, had miljoenen streams en speelde op alle grote festivals. Tegelijkertijd worstelde hij met het vaderschap, de druk om een nieuw album te maken, depressies en een drank- en drugsprobleem. De VPRO docu '3Doc: De vlucht van Ronnie' volgt hem tijdens dit bewogen jaar. Deze avond organiseren wij de allereerste screening van deze diepgaande documentaire in onze Max met o.a. the man himself. Achteraf vind je Ronnie Flex op het podium voor een Q&A sessie en daarna sluiten de première feestelijk af met een borrel en muziek. 

De VPRO documentaire '3doc: De vlucht van Ronnie' is het vervolg op 'Alleen met Iedereen' uit 2017 en mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Fonds 21. De eerste uitzending is op zaterdag 7 maart om 22.05 uur op NPO 3 en online te zien op npo3.nl. Op 13 maart kun je 'm checken op het NPO 3 YouTube-kanaal. Meer informatie vind je hier

Ronnie Flex - Energie ft. Frenna (prod. Boaz van de Beatz, Ronnie Flex & Afro Bros)


Melkweg tipt