Walking on Cars

Walking on Cars

Max
€ 12 + lidmaatschap
Uitverkocht
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Walking on Cars

Support: John Joseph Brill

Deze Ierse indiepop band brak dit jaar internationaal door met hun monsterhit 'Speeding Cars'. Walking On Cars maakt dromerige romantische nummers, afgewisseld met stevige gitaarlijnen; net als landgenoten The Script. Die zagen de gelijkenis ook en nam de band mee als support op hun arenatour. Na enkele EP's is het nu tijd voor hun debuutplaat (waar ook 'Speeding Cars' op te vinden is) en een eigen Europese clubtour!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • 19:30 zaal open
    20:00 John Joseph Brill
    21:00 Walking On Cars
  • Tweet this


Melkweg tipt