• Concert

Womxnhood Stage

Womxnhood presents: An ode to Iranian women

Line-up: Eyelar, Ehsan & Khashayar, Shermin, Alireza Velayati (Santoor speler) & Talk: Womxnhood: The Power of Iranian Women

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 11,50 Regulier
  • € 0 Cineville
  • Gratis voor jaarleden
  • Gratis voor We Are Public

Dit concert is onderdeel van That's What She* Said. Het definitieve tijdschema voor deze avond volgt.

20:30 doors 21:00 Alireza Velayati Santoor 21:15 Womxnhood Talk 21:40 Ehsan & Khashayar 22:00 Shermin 22:05 Eyelar

Mahi en Shiwa, van Womxnhood, hebben zelf een Iraanse achtergrond en willen op International Women's Day aandacht besteden aan de strijd die Iraanse vrouwen nu voeren in Iran.  Al decennia demonstreren Iraanse vrouwen voor hun rechten, maar na de dood van Mahsa Amini in September 2022 is er nog meer onrust en volkswoede.

De leus 'vrouw, leven, vrijheid' staat niet alleen centraal in deze demonstratie, maar ook waar het om draait voor WOMXNHOOD. Met het programma: Womxnhood presents: An ode to Iranian women brengt Womxnhood een divers programma met op de line-up: Eyelar, Ehsan & Khashayar, Shermin, Alireza Velayati (Santoor speler) en Talk: Womxnhood: The Power of Iranian Women.

Womxnhood , het platform om vrouwen uit de creative industrie in de spotlight te zetten is opgericht in Februari 2021 door Mahi Khalesi en Shiwa Safari. Door middel van de talkshow 'WOMXNHOOD STORIES'  willen ze jongeren inspireren, motiveren en taboes doorbreken.

Dit programma is onderdeel van That's What She* Said.

‘That What She* Said’ is een avond vol muziek, film en kunst met een boodschap. Een multidisciplinair programma in het kader van Internationale Vrouwendag, waar aandacht wordt gevraagd voor gendergelijkheid en gelijke rechten in het algemeen.  Een ticket geeft toegang tot alle onderdelen van het event, inclusief dit concert.