• Concert

Yxng Le

MAX

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 19,55
  • € 69 VIP
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

17:45 Doors VIP/M&G 18:00 VIP/M&G 19:00 Doors 19:30 Melvie 19:55 Jayh Martina &Gamo 20:30 Yxng Le

Yxng Le, een Nederlandse zanger en rapper, brak door in 2019 bij het label 777 Records van Frenna. Sindsdien heeft hij indrukwekkende mijlpalen bereikt. Zijn debuutsingle 'Jij en Ik', samen met 'KM', maakte meteen een sterke indruk en verwierf hem veel bekendheid. Maar het was pas in 2020 dat Yxng Le definitief doorbrak met de nummer 1-hit 'Wat is je Naam', een samenwerking met Frenna. Dit nummer domineerde de hitlijsten wekenlang en heeft nu meer dan 50 miljoen streams op Spotify en meer dan 15 miljoen views op YouTube. Hierdoor kreeg hij niet alleen veel nieuwe fans, maar ook internationale erkenning.

Op 3 mei geeft Yxng Le zijn eerste headline show in de Max! Met bekende nummers zoals 'Wat is je naam', 'Neem op', 'Jij en ik', 'Oeh jij' en 'Bijlmer', is hij een onmisbare naam geworden in de Nederlandse muziekscene.

Onder het thema "through my eyes" wil Yxng Le zijn verhaal delen, waarin hij zijn persoonlijke reis vertelt en zijn fans uitnodigt om zijn verhaal door zijn ogen te ervaren.