STAGES MARKETINGAFDELING

Wij hebben op onze marketingafdeling voor de periode vanaf februari 2023 t/m juni 2023 verschillende stageplekken beschikbaar, elk met een eigen specialisatie:

Online marketing & content creatie
Als stagiair online marketing & content creatie leer je wat er allemaal komt kijken bij de online marketing van een podium als de Melkweg. Gedurende je stage ga je zelf ook aan de slag met het maken van content.
Meer informatie

Marketing en communicatie
Als Stagiair Marketing en Communicatie leer je over alle facetten die komen kijken bij de promotie van onze programma’s. Hierbij kun je denken aan het bedenken en uitzetten van relevante marketingacties, het samenstellen en versturen van nieuwsbrieven en het bijhouden van onze website en social media kanalen. 
Meer informatie

Marketing en communicatie hiphop
Als Stagiair Marketing en Communicatie met interessegebied hiphop leer je over alle facetten die komen kijken bij de promotie van onze hiphopprogramma’s. Hierbij kun je denken aan het bedenken en uitzetten van relevante marketingacties, het samenstellen en versturen van nieuwsbrieven en het bijhouden van onze website en social media kanalen. 
Meer informatie

Uiterste inzenddatum en start sollicitatieprocedure donderdag 1 december 2022.

A dancing crowd within the Melkweg with a single singer on the stage.

ALTIJD VOORAAN MET DE NIEUWSBRIEF

De nieuwste shows, het laatste Melkwegnieuws en leuke acties in je mailbox? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Wij gaan zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Voor meer informatie, check ons Privacy Statement.