Abraham Sarache

Abraham Sarache

Upstairs

Price € 17,25*

Tickets

Dit programma is vanwege de maatregelen rondom het coronavirus in eerste instantie verplaatst van 13 juni 2020 naar 11 juni 2021 en wordt nu verplaatst naar 4 juni 2022. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum. Houd rekening met de eventueel dan geldende coronamaatregelen.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Abraham Sarache

Dit is het verplaatste programma van 13 juni 2020 & 11 juni 2021.
Kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

Abraham Sarache experimenteert met unieke folk instrumenten en met verschillende muziekgenres.
Het toevoegen van de Venezolaanse cuatro aan hun rock- en metal sound, maakt een nieuw pad vrij voor alternatieve geluiden. Het debuut album "The Gardener" maakte grote indruk op de moderne progressieve, alternatieve rockscene mede door het gebruik van meer traditionele instrumenten zoals ukelele, akoestische gitaar en de Venezolaanse Cuatro. En zo kwam het dat een van de meest interessante rock / metal albums niet met een gitaar werd ingespeeld, maar met een cuatro!

Het prog-rock trio brengt een fris en gerenoveerd eclectisch geluid met machtige solo's. In februari zal hun langverwachte EP "Kaleidoscope of Dreams" het levenslicht zien en dat wordt gevierd met een release party in onze Upstairs. 

  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Tweet this

Melkweg recommends