Hatari

Hatari

OZ

Price € 19,55*

Moved

Dit programma is vanwege de maatregelen rondom het coronavirus in eerste instantie verplaatst van 30 maart 2020 naar 13 juli 2021 en wordt nu verplaatst naar 12 juli 2022. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has been moved

Hatari

Support: Cyber

De in leer en kettingen gehulde performance art groep Hatari bestaat uit de vrienden Klemens Hannigan, Matthías Haraldsson en Einar Stefánsson. De IJslandse band is opgericht in 2015 en had al snel succes, ze wonnen zelfs de titel ‘beste liveband’. Hatari, dat staat voor ‘hater’, weet met zijn show met antikapitalistische elementen mensen te triggeren en houdt wel van wat satire op en naast het podium. Zo baarde ze op het afgelopen Eurovision Songfestival in Tel Aviv niet alleen opzien met hun muziek en hun gewaagde act, maar ze maakte ook, tegen alle songfestivalregels in, een politiek statement door vlaggen met het woord ‘Palestine’ omhoog te houden tijdens de puntentelling in de finale. 

Hatari brengt zijn ongeëvenaarde explosie van bondage pop, art punk, industriële goth maar ook techno- en Electro muziek maandag 30 maart naar Melkweg. Deze mag je niet missen!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg recommends