Lower Dens

Lower Dens

Upstairs

Price € 13,80*

Cancelled

Free for year members

Free for We Are Public

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has already taken place

Lower Dens

Support: Lian Ray

Dit concert is helaas afgelast. Het bedrag van de aangeschafte tickets en eventuele lidmaatschappen wordt automatisch teruggestort.

Lower Dens is vier jaar na het grote succes met de track ‘To Die in L.A.’ terug! De dreampop band stond al eerder het voorprogramma van bands als Grizzly Bear, The Walkmen en Beach House. Het duo maakt politieke indiepop songs met een shoegaze randje. Doe daar een scheutje PJ Harvey vocals bij en je hebt de perfecte ingrediënten voor een nieuwe plaat. 'The Competition' is alweer de vierde in het rijtje in deze winter touren ze ermee door Europa!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Tweet this


Melkweg recommends