SAINt JHN

SAINt JHN

Max

Price € 21,30*

Moved

VIP Upsell - Meet & Greet (does NOT include ticket to the show)

Price € 57,50

Dit concert is verplaatst naar een nader te bepalen datum vanwege gezondheidsproblemen. Reeds gekochte tickets en lidmaatschappen blijven geldig. Mocht je onverhoopt niet kunnen op de nieuwe datum dan is het mogelijk om restitutie aan te vragen bij Ticketmaster via http://bit.ly/TicketmasterContactMW. LET OP: VIP Upsell does NOT include ticket tot the show! De VIP / M&G-tickets worden aangeboden op initiatief van de artiest. Melkweg is niet betrokken bij de samenstelling en inhoud van deze pakketten.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has been moved

SAINt JHN

Dit concert is verplaatst naar een nader te bepalen datum vanwege gezondheidsproblemen. Reeds gekochte tickets en lidmaatschappen blijven geldig. Mocht je onverhoopt niet kunnen op de nieuwe datum dan is het mogelijk om restitutie aan te vragen bij Ticketmaster via http://bit.ly/TicketmasterContactMW.

Meet rapper, singer-songwriter en producer Carlos St. John, aka SAINt JHN! Na samenwerkingen met artiesten als Usher, Joey Badass en Jidenna bracht SAINt JHN in maart 2018 zijn debuutalbum 'Collection One' uit, waarop zijn veelzijdigheid goed te horen is. Dit jaar scoorde hij een grote hit met de track 'Brown Skin Girl' in samenwerking met Wizkid en Beyoncé, én bracht hij zijn tweede album 'Ghetto Lenny's Love Songs' uit. 19 februari staat SAINt JHN in onze OZ, don't sleep on this one!

  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Spotify
  • Tweet this
SAINt JHN - "Trap" ft. Lil Baby (Official Music Video)
Rey Tranquilo Persfoto


Melkweg recommends