Sophia Kruithof

Sophia Kruithof

OZ

Price € 15,55*

Moved

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus geen doorgang vinden op 10 oktober. Het programma is daarom verplaatst naar 8 oktober 2021. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has been moved

Sophia Kruithof

The Voice Of Holland winnares Sophia Kruithof is een van de grote talenten uit het nieuwste seizoen. Tijdens de Blind Audition speelde ze zelfs al haar eigen song 'Alaska', een prachtig startschot voor het pad dat Sophia voor zichzelf heeft uitgestippeld: een album maken en touren… “ik wil vooral muziek maken!”.
 

Als meisje van weinig woorden ontdekte Sophia op jonge leeftijd al snel een andere manier om zichzelf te uiten; ze leerde zichzelf zingen, gitaar spelen, piano spelen en drummen. Later werkte samen met producer Arno Krabman (bekend van o.a. Suzan & Freek en Within Temptation) en ontwikkelden samen een van haar grote songwriting talent. Uiteenlopend in sound, maar steeds weer datzelfde unieke creatieve van Sophia; een diepe volwassen emotionele laag, pakkende melodieën en haar unieke beeldende teksten.

  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Tweet this


Melkweg recommends