• Concert

Thanasis Papakonstantinou

MAX

Please note: this event has already taken place

  • Price:
  • € 46,55
  • Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

**De ticketprijs bestaat uit 37,00 voor een regulier ticket, aangevuld door 5,55 servicekosten en een Melkweg-lidmaatschap van 4 euro. Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Via de officiële verkoopkanalen zijn dus geen tickets meer verkrijgbaar. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 Doors 20:00 Thanasis Papakonstantinou

Na jaren van afwezigheid bereidt Thanasis Papakonstantinou zich voor om terug te keren naar Amsterdam. Met de toevoeging van nieuwe partners en een vernieuwd programma, trekt hij -noot voor noot “ten strijde” om zijn dromen te verwezenlijken.

Zijn composities brengen diverse invloeden samen, variërend van free jazz-improvisaties en post-rock tot Griekse volksmuziek en populaire ballads, het Westen met het Oosten, een fusie waarin traditionele Griekse en Turks/Arabische muziek wordt gemengd met rempetika.

Wat voortkomt uit de synergie van zoveel verschillende soorten muziek, die feitelijk uit verschillende muziekstijlen voortkomen, leidt tot iets geheel nieuws, dat niet kan worden gedekt door de bestaande muziekterminologie.