Trippie Redd - Extra Show

Trippie Redd - Extra Show

Max

Price € 28,75*

Sold Out

Dit programma is vanwege de maatregelen rondom het coronavirus in eerste instantie verplaatst van 2 april naar 31 augustus en is daarna verplaatst van 31 augustus ‘21 naar 10 februari ’22. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum. // Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. Er zijn nog wel kaartjes beschikbaar van de Trippie Redd show in 013. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Trippie Redd - Extra Show

Dit is de vanwege coronamaatregelen verplaatste extra show van 2 april en 31 augustus 2020 en is uitverkocht. Reeds gekochte kaarten en lidmaatschappen blijven geldig. Er zijn nog wel tickets beschiikbaar voor de Trippie Redd show in 013

Vanwege de overweldigende animo voor de show van Trippie Redd, is er een extra show ingepland. Act quick!

‘Topanga’, ‘Dark Knight Dummo’, ‘Shake It Up’ en de lijst met hits gaat nog wel even door. We hebben het dan natuurlijk over niemand minder dan Trippie Redd! De rapper brak in 2015 door op 16-jarige leeftijd toen hij zijn eerste mixtapes dropte en tekende bij het label Strange Entertainment. Een jaar later bereikte Trippie’s mixtape ‘A Love Letter to You’ (ALLTY) de top 100 van de Billboard 200! Hij heeft daarna niet stilgezeten want dit jaar is zijn nieuwe album 'Trip At Knight' uitgekomen met featurings van Playboi Carti, Juice WRLD and more. Don't sleep on this one! 
  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Tweet this


Melkweg recommends