Job vacancies

De Melkweg staat voor popcultuur in de breedste zin van het woord. Een team enthousiaste professionals werkt dagelijks aan de realisatie van de honderden concerten, clubnachten, voorstellingen, exposities, films en festivals. In de Melkweg werken ongeveer 250 mensen die er met elkaar voor zorgen dat de 540.000 bezoekers die de Melkweg jaarlijks trekt een onvergetelijke avond hebben. We vragen van onze medewerkers enthousiasme, inzet en flexibiliteit. Daar tegenover staat een dynamische en inspirerende werkomgeving met mooie programma's en leuke collega's. Wij onderschrijven de Code Diversiteit en Inclusie, en zijn trots op de diversiteit in onze programmering, publiek, partners én ons personeel. Bij de samenstelling van ons personeel is diversiteit dan ook een belangrijke pijler.

Bedrijfsleider

We zijn op zoek naar bedrijfsleiders voor +/- 16 uur per week. De bedrijfsleider is verantwoordelijk voor de algehele gang van zaken op en rondom het moment dat het gebouw open is voor publiek en zorgt daarin voor een hoog serviceniveau bij het aanwezige personeel.

Hoofd Productie

We zijn op zoek naar een Hoofd Productie voor 38 uur per week. In deze functie geef je leiding aan een team van vijf productiemanagers en enkele hospitality-medewerkers en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het team, de medewerkers en de werkprocessen binnen het team en die met andere afdelingen.

Medewerker Financiële Administratie

We zijn op zoek naar een Medewerker Financiële Administratie voor 24-32 uur in de week. De afdeling Financiële Administratie bestaat uit een klein team en is verantwoordelijk voor een kwalitatief hoogwaardige uitvoering van de boekhouding, project-, (in-house) salaris- en artiestenadministratie. Voor alle werkzaamheden geldt dat een betrouwbare administratieve registratie van groot belang is.

Stages marketingafdeling

Voor de marketingafdeling van de Melkweg zijn we op zoek naar een stagiair DTP/Grafisch Vormgeving en een stagiair Online Marketing en Content Creatie. Het gaat om de stageperiode vanaf september 2021, voor 5 maanden en minimaal 32 uur per week.