Job vacancies

De Melkweg staat voor popcultuur in de breedste zin van het woord. Een team enthousiaste professionals werkt dagelijks aan de realisatie van de honderden concerten, clubnachten, voorstellingen, exposities, films en festivals. In de Melkweg werken ongeveer 200 mensen. Met elkaar zorgen zij ervoor dat de 474.000 bezoekers die de Melkweg jaarlijks trekt een onvergetelijke avond hebben. De Melkweg vraagt van haar medewerkers enthousiasme, inzet en flexibiliteit. Daar tegenover staat een dynamische en inspirerende werkomgeving met mooie programma's en leuke collega's.

Programmeur Popcultuur & Maatschappij

De programmeur Popcultuur & Maatschappij is verantwoordelijk voor de inhoud en organisatie van programma's waarin verbeelding en actualiteit verbonden worden. De Melkweg zoekt voor deze functie iemand die zeer goed thuis is in popcultuur, kunst in het algemeen, en een visie heeft op de maatschappelijke waarde van popculturele uitingen voor het jonge, diverse publiek dat de Melkweg bereikt.

Portier/Beveiliger

We zoeken gecertificeerde Beveiligers /Portiers voor 2 tot 3 diensten per week (circa 15-25 uur per week). Als Portier ben je het visitekaartje van de Melkweg en zorg je er samen met het Team Security voor dat de Melkweg een plezierige en veilige omgeving is tijdens concerten en clubnachten.

Medewerker Horeca

Wij zoeken regelmatig nieuwe horecamedewerkers. Ben je ouder dan 18, heb je enige horeca-ervaring en woon je in Amsterdam? Klik dan verder voor het sollicitatieformulier!

Stages marketingafdeling

Klik hier voor meer informatie over de volgende stages:

- Online marketing & content creatie
- DTP/grafisch vormgeving