Hoofd Facilitaire Diensten

Over de rol
Als Hoofd Facilitaire Diensten draag je bij aan het professionaliseren, verduurzamen en borgen van de kwaliteit van het Melkweggebouw en installaties. Samen met je team zorg je ervoor dat het gebouw in topconditie verkeert voor de ontvangst van ruim een half miljoen bezoekers per jaar die afkomen op de honderden programma’s die we op jaarbasis organiseren.

De Melkweg is gevestigd in het enige overgebleven fabrieksgebouw aan de Amsterdamse grachtengordel: een voormalige suiker- en, later, melkfabriek. In het historische gebouw vind je drie concert- en clubzalen, een filmzaal, een expositieruimte en een café, die onafhankelijk van elkaar of in combinatie gebruikt kunnen worden. Daarnaast beslaan de kantoorruimtes de vijf verdiepingen boven de zalen. In de Melkweg vieren we pop- en undergroundcultuur. Bij onze concerten, clubnachten, films en exposities staan jong talent en de sterren van vandaag centraal. We geven graag alle ruimte voor jouw talent en identiteit. Achter de schermen, op het podium of tussen het publiek: je stapt hier veilig uit je comfortzone.

Onderhoud aan ons gebouw vraagt om een duidelijk meerjarenplan, en het meedenken over en het naleven van wetgeving en voorschriften op het gebied van ARBO, brandweer, milieu, vergunningen, gevaarlijke stoffen en installatievoorschriften. In deze functie adviseer je de Operationeel Directeur ten aanzien van groot onderhoud, installaties (waaronder licht en geluid), ombouw en nieuwbouw. Je werkt nauw samen met het Hoofd Techniek. Uiteraard ben je zelf ook dagelijks bezig met het verrichten van (technisch) onderhoud aan ruimten en installaties.

Naast het zorgdragen voor de uitvoeringen van het meerjarenplan, geef je als Hoofd Facilitaire Diensten en Technische Installaties leiding aan het team van drie tot vijf ervaren Gebouwbeheerders. Hierbij is het jouw verantwoordelijkheid om de planning, financiën en documentatie van de afdeling op orde te hebben. Omdat je ook veel samenwerkt met externe partners, is het belangrijk dat je het leuk vindt overleg te plegen met aannemers, installatiebedrijven en gemeentelijke diensten. Je treedt namelijk op als projectleider bij verbouwingen.

Over jou
Jij vindt het leuk om in een dynamische werkomgeving te werken, waarin verduurzaming centraal staat. Verder heb je:

  • Je hebt een technische of bouwkundige opleiding en/of achtergrond;
  • Ervaring in een technische werkomgeving;
  • Kennis van audiovisuele installaties;
  • Ervaring met verbouwprojecten;
  • Je bent goed in relatiebeheer;
  • Je kunt goed plannen en organiseren;
  • Je vindt het leuk in een dynamische werkomgeving te werken;
  • Je zet je graag in voor verdere verduurzaming;
  • Je bent op de hoogte van actuele wet- en regelgeving;
  • Leidinggevende ervaring is een pré.


Wat krijg je van ons?
In de Melkweg komen subculturen samen. Onze drempel is laag, want deze plek is van iedereen. Bij ons ontmoet je jonge geesten die tegen de stroom in en dwars door hokjes heen gaan. Dat kan alleen als iedereen zich welkom voelt. Als we onze verschillen onderzoeken en vieren, om er een beter mens en fijnere plek van te worden. Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt, dat neem je mee naar waar we samen naartoe gaan! Wil jij met ons meebouwen? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren.

Als Hoofd Facilitaire Diensten ontvang je een salaris in salarisschaal 7 van de CAO VNPF (€2728,14 - €3974,38), afhankelijk van je ervaring.

Naast alle arbeidsvoorwaarden uit de CAO VNPF, mag je als Melkwegmedewerker gratis naar concerten, clubnachten en voorstellingen!

Solliciteer
Wil je ons team komen versterken als Hoofd Facilitaire Diensten? Dan horen we graag uiterlijk 30 april 2023 van je!

Heb je nog vragen n.a.v. deze vacature, dan kun je contact opnemen met Theo de Laat via theo@melkweg.nl of via 06-31077488.