• Concert

Against the Current

support: LØLØ / Call Me Amour

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 27,60
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

17:45 VIP Check In 18:00 VIP Experience 19:00 Doors 19:30 Call Me Amour 20:20 LØLØ 21:30 Against the Current

Against The Current timmert hard aan de weg sinds 2011. De band kreeg in hun vroege jaren veel aanhang op YouTube nadat ze covers van populaire artiesten zoals Owl City en Kelly Clarkson op hun kanaal plaatsten.

Inmiddels is het drietal de term Youtube-fenomeen meer dan ontgroeid en hebben hun eigen pop, rock en indie sound ontwikkeld. Na getekend te zijn bij Fueled by Ramen (label van bands als Paramore) slaat de band een nieuwe weg in en komen ze in 2023 met een onafhankelijk uitgebrachte EP. Hier krijgen we al sneak preview van met de upbeat single ‘Blindfolded’. Hoogtijd dus voor de band om weer terug te keren naar Melkweg!