• Concert

Alessandra

The Queen of Kings Tour

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 22,45
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:30 Doors 20:30 Alessandra

Eurovisie Songfestival favorite Alessandra komt 13 februari naar Nederland! Als allereerste kandidaat mocht de Noors-Italiaanse de spits afbijten van de semifinale met haar nummer 'Queen of Kings', een krachtige self-love anthem in electropopjasje, en in Noorwegen nú al een keiharde nummer1-hit. Met haar indrukwekkende vocals en buitengewone présence bewijst ze zich als een inspirerende superster, en kunnen wij niet wachten op haar komst naar onze OZ!

Supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa. Liveurope wordt medegefinancierd door het Creative Europe-programma van de Europese Unie en wordt ondersteund door het Above 55°-programma van het Nordic Culture Fund.