• Concert

Apashe Live

with Brass Orchestra

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 23
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 Doors 19:15 Zayka 20:00 Waisu 21:00 Apashe

De Belgisch- Canadese Apashe is een visionaire artiest bekend om zijn unieke mix van elektronische muziek en live brassensemble. Met trompetten, trombones, hoorns en ritmesectie creëert hij een grensverleggende live ervaring. Apashe heeft opgetreden op wereldberoemde podia zoals Osheaga, Bataclan en Lollapalooza, en staat bekend om zijn energieke shows en innovatieve muziek. Naast het live optreden heeft hij ook succesvolle albums uitgebracht, waaronder "Renaissance" met samenwerkingen met artiesten alsTech N9ne, Wasiu en Geoffroy. Met zijn unieke aanpak is Apashe een vernieuwer in de muziekindustrie.

Supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.