Astrid S

Astrid S

PARTY’S OVER WORLD TOUR

OZ

Prijs € 18,15*

Uitverkocht
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Astrid S

PARTY’S OVER WORLD TOUR

De Scandinavische pop-konigingen Tove Lo en Zara Larsson kunnen binnenkort een nieuw talent aan hun zijde voegen met Astrid S. De 20 jarige begon op nog jongere leeftijd aan haar glansrijke muziekcarrière en haar aanstekelijke elektronische pop helpt haar in raptempo naar sterrendom. Met haar eerste EP deed ze in thuisland Noorwegen een uitverkochte clubtour en stond ze vorig jaar in een bomvolle bovenzaal van Paradiso. Met haar nog te verschijnen tweede EP spreidt ze haar vleugels naar Noord-Amerika en komt ze opnieuw naar Amsterdam, dit keer in onze OZ! De 17 jarige zangeres Tayá is vanavond support. Haar donkere en verleidelijke stem leent zich perfect voor haar unieke soul pop. 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.
Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?
Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie.Melkweg tipt