Jaarleden

MELKWEG JAARLIDMAATSCHAP
Als je een fanatieke concertganger bent is het Melkweg jaarlidmaatschap een onweerstaanbare deal. Als Jaarlid heb je gratis toegang tot meer dan 50 programma’s per jaar voor slechts € 25. Daarnaast krijg je 10% korting op LP's, CD's en DVD's bij Concerto en Plato.

Het jaarlidmaatschap koop je eenvoudig online, je betaalt hiervoor geen servicekosten. Het is een online lidmaatschap, dat werkt vanuit je eigen account bij Ticketmaster. Na aankoop wordt je jaarlidmaatschap automatisch toegevoegd aan je Ticketmasteraccount en kun je direct gebruik maken van alle voordelen. Je ontvangt geen pasje meer en het lidmaatschap bestaat niet meer als apart ticket met een barcode. Via Ticketmaster.nl kun je in ‘mijn account’ na de aankoop je jaarlidmaatschap met unieke code online zien. 

Hoe werkt je digitale Jaarlidmaatschap?
Als jaarlid kun je dan bij de online aanschaf van een ticket de code van je jaarlidmaatschap invoeren. (Eén ticket per programma per Jaarlidmaatschap.) Op die manier is het voor jou niet nodig een ticket met maandlidmaatschap te kopen. Je hoeft je pas bij aankomst in de Melkweg niet meer te laten scannen – want deze is online gekoppeld aan je ticket. Als dat niet lukt kunnen we je ook opzoeken in ons kaartverkoopsysteem.

Info op een rij

  • Gratis naar meer dan 50 programma's per jaar. Kijk in de agenda voor een overzicht.
  • 10% korting op alle CD’s, LP’s en DVD’s bij platenzaken Concerto (Amsterdam) en Plato (Utrecht, Leiden, Zwolle, Groningen, Deventer)
  • Je jaarlidmaatschap wordt automatisch toegevoegd aan je Ticketmaster account.
  • Regelmatig ontvang je een nieuwsbrief met daarin alle aanbiedingen.
  • Regelmatig extra aanbiedingen en exclusieve voordeeltjes.

Voor meer informatie, zie de
Algemene Voorwaarden Melkweg Jaarlidmaatschap