Babs' Woordsalon

Babs' Woordsalon

OUD & NIEUW

Online

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Babs' Woordsalon

OUD & NIEUW

MET DAAN DOESBORGH / FADUA EL AKCHAOUI / MANON UPHOFF / VERONIQUE EFOMI / NAOMI VAN DER LINDEN O.L.V BABS GONS EN MIRTE HARTLANDEindelijk mag het hoge woord eruit: op 30 december starten we weer met Babs' Woordsalon! Samen met onze nieuwe partner Stichting Literaire Activiteiten Amsterdam (SLAA) gaan we komend jaar een hele nieuwe serie maken van onze literair-muzikale revue, gepresenteerd door Babs Gons en muzikaal omlijst door onze vaste éénmanshuisband Mirte Hartland!
 
We trappen de eerste editie meteen af op een andere manier dan je van ons gewend bent: namelijk middels een registratie. Helaas zonder ons geliefde publiek, maar wél vertrouwd in ons pand. Je kunt er dus niet fysiek bij zijn, maar wel lekker voor een dubbeltje op de eerste rang vanuit je luie stoel.
 
Zo vlak voor Oud en Nieuw is het een goed moment om te reflecteren. Niemand zal ontkennen dat 2020 het jaar is van verandering: het jaar van kanteling naar een nieuwe tijd. Samen met onze woordkunstenaars blikken we terug en dromen we vooruit.

Babs' Woordsalon is een co-productie van SLAA en de Melkweg Amsterdam. Mede mogelijk gemaakt door het Nederlands Letterenfonds en Stichting Lira.