• Film

Back Then: The Story of Live Music in Bombay (2023)

IN-EDIT Music Documentary Film Festival

Q&A: Anindita Dutta Roy & Abhishek Chandran

Cinema

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 11
  • € 0 Cineville gratis
  • Geldig voor Cineville Meer info

19:00 Doors 19:30 Back Then: The Story of Live Music in Bombay (2023)

IN-EDIT is weer terug! De zesde editie van het muziekdocumentaire-festival vindt dit jaar plaats van 11 t/m 21 april in de Melkweg. Ook dit jaar zijn er weer vele mooie nieuwe muziekfilms te zien, zoals deze documentaire over de muzikale tegencultuur in Bombay, met Q&A!

Back Then - The Story of Live Muziek in Bombay is een meeslepende documentaire die je 30 jaar terug in de tijd voert om de geluiden van de muzikale tegencultuur van Bombay/Mumbai te ontdekken. Stap in de schoenen van de bijzondere artiesten, de gepassioneerde mensen achter de schermen en de buitenbeentjes die de concerten bezochten de afgelopen 30 jaar. Deze film werpt een licht op wat er zich afspeelde in de wereld van de ondergrondse livemuziek en beantwoordt vragen zoals wat het daar betekende om een artiest live te zien in 1994, hoe het er vandaag de dag aan toegaat en wat voor soort undergroundmuziek er in 2006 werd gespeeld. Een film met echte en zeldzame DIY-verhalen, van de jaren 1990 tot aan 2023!

Na afloop van de film vindt een Q&A plaats met de regisseurs Anindita Dutta Roy en Abhishek Chandran.

In de Melkweg vinden vaak gelijktijdig verschillende soorten programma’s plaats, zoals concerten, clubnachten en films. Houd er rekening mee dat er af en toe geluidsoverlast kan zijn van andere programma's tijdens de vertoning.