• Concert

Barry Can't Swim

When Will We Land? Tour

support: SHEE

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 20,15
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Via de officiële verkoopkanalen zijn dus geen tickets meer verkrijgbaar. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:30 Doors 20:00 SHEE 21:00 Barry Can't Swim

Joshua Mainie, beter bekend als Barry Can't Swim, is een veelzijdige muzikant uit Edinburgh die elementen van deep house, jazz en afrobeat combineert. In zijn veelzijdige sound weerklinken ook grote inspiratiebronnen als The Avalanches en Maribou State. Na enthousiaste eerste releases op Soundcloud, tekende de Schotse muzikant uiteindelijk bij Ninja Tune's Technicolour.

Zijn langverwachte debuutalbum 'When Will We Land' is kersvers uit, en misschien wel zijn boldste statement tot nu toe. Extra persoonlijk werken de voice-notes van vrienden en familie die de producer in zijn songs heeft verwerkt. "Je krijgt maar één keer de kans om je debuutalbum te maken, dus ik wil alle elementen laten zien waar ik van houd." Op 20 maart komt het elektronische meesterbrein naar Amsterdam voor een show in onze OZ!

Support: SHEE
Voorafgaand aan Barry Can't Swim, zal de upcoming producer SHEE alvast de OZ komen warmdraaien met zijn verfijnde French house cuts.

SHEE is supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.