Big Wild

Big Wild

Superdream Tour

Upstairs

Prijs € 14,95*

CJP

Prijs € 12,60

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Big Wild

Superdream Tour

Support: Jerrausama

De Amerikaanse producer Big Wild vervaardigt futuristische indie elektronica van weelderige soundscapes en meeslepende beats. Jackson Stell was voorheen hiphop producer – destijds bekend als J Beatz in zijn geboortestaat Massachusetts, en lanceerde in 2012 zijn Big Wild project na een life changing reis in Big Sur, Californië. Deze plaats ontpopte zich tot de muzikale en spirituele muze die de Big Wild sound vormgaf: atmosferische elektronische muziek met een breed scala aan emoties.

Remixes voor grote namen als ODESZA, CHVRCHΞS en Zhu kregen al miljoenen streams, maar met zijn debuut album 'Superdream' voegt Stell dit jaar een nieuw hoofdstuk aan zijn muzikale reis toe. Hiermee komt hij ons dinsdag 30 april in vervoering brengen, in de allerhoogste sferen van de Melkweg, hoe kan het ook anders: de Upstairs.

De Amsterdamse DJ Jerrausama verzorgt de opening. Zijn frisse selecties liggen op het kruispunt tussen hiphop en elektronica en dat maakt 'm een graag geziene gast op festivals als Appelsap en Solar Weekend. Deze avond draait hij de perfecte grooves om je benen los te maken voor de live show!

Big Wild - Superdream (Official Album Trailer)
Support: Jerrausama

Melkweg tipt