• Concert

Billy Talent

support: Wargasm

MAX

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 43,15
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 Doors 19:30 Wargasm 20:30 Billy Talent

Sinds de release van hun gelijknamige debuutplaat hebben de Canadese punkrockers Billy Talent een blijvende stempel weten te drukken op de muziekwereld. Opvolgers als 'Billy Talent II' en 'Billy Talent III' waren hofleverancier van grote hits, waaronder 'Red Flag', 'Rusted From The Rain' en talloze andere klassiekers. Na een onderbreking van zes jaar maakten ze een indrukwekkende comeback met hun zesde album, 'Crisis of Faith', dat in 2022 het daglicht zag.

Support: Wargasm

Wargasm is een explosieve band die een mix van nu-metal, punk en elektronica brengt, geïnspireerd door iconen als Limp Bizkit en The Prodigy. Met een 'give no fucks' mentaliteit trekken ze de aandacht van media zoals NME en Alternative Press, terwijl ze op tour gaan met Yungblud en Limp Bizkit en prijken op lijsten als '100 Acts to Watch in 2021'.