Black Acid

Black Acid

OZ

Prijs € 14,40*

Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. Je dient daarom een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien bij de ingang. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Black Acid

In 2016 bundelden Smitty, Dashaeno, sor en DamnDamy hun krachten en vormden ze het collectief Black Acid. De veelzijdigheid van de groep reflecteert in hun sound - Black Acid kan je omschrijven als autonoom buitenbeen binnen de hiphopscene.
Black Acid kwam voor het eerst in de belangstelling met ‘Eigen Schuld’ van hun ‘Beter Nu Dan Ooit’ EP, een track die al snel werd meegeschreeuwd op menig festival. Met ‘Anne Maré’ van hun laatste EP ‘Acid’ en het in 2018 uitgekomen ‘Buurjongens’ album, dat een resultaat is van een schrijverskamp (met leden van o.a. ANBU, Individuals, SMIB en Black Acid), zette de groep zichzelf nog meer op de kaart. 2020 was voor Black Acid een grote verandering. De jongens hebben solomuziek uitgebracht, maar hun vriendschap werd nog sterker en samen brachten ze de track ‘Nehek’ uit.
Eerder waren de boys al te zien op o.a. WOO HAH!, Zwarte Cross, Vestival, Grow Festival, SMIB x TNO Fest, We Are Electric en deelden ze het podium met Smooky Margielaa, Zwart Licht en Leafs. Deze boys staan klaar voor meer.
Dat deze jonge crew nu al een ijzersterke livereputatie heeft, bewezen ze tijdens Popronde en 3VOOR12 Song Van Het Jaar. De afgelopen jaren hebben de heren zich individueel verder weten te ontwikkelen, om een jaar in te gaan vol positieve ontwikkeling zowel solo als collectief.Melkweg tipt