• Concert

Bob Vylan

support: Vlure

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 19,55
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:30 Doors 20:00 Vlure 21:00 Bob Vylan

Met een explosieve mix van punk, rap en grime gooit Bob Vylan al hun muzikale kracht in de strijd, vergezeld door maatschappijkritische en vlijmscherpe teksten. Dankzij hun spraakmakende debuutalbum 'We Live Here' heeft het dynamische duo, bestaande uit de ontembare Bobby en Bobbie Vylan, al zij aan zij gestaan met legendes als The Offspring en Biffy Clyro. Gerenommeerde festivals zoals het Reading and Leeds Festival en Down The Rabbit Hole hebben mogen kennismaken met de vernietigende gitaarklanken van deze Britten.

Vorig jaar voegde de band het album 'Bob Vylan Presents the Price of Life' toe aan hun indrukwekkende repertoire. KERRANG! beschreef het als een “Uncompromisingly vicious call to revolution by brilliant London grime-punk-noise duo Bob Vylan” en kende het een perfecte score van 5/5 toe. Bereid je voor op een sonische ervaring die je rebelse geest zal ontsteken en je hongerig zal maken naar meer.