• Concert

Bombay Bicycle Club

support: corook

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 31,05
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 Doors 20:00 Corook 21:00 Bombay Bicycle Club

De Britse formatie Bombay Bicycle Club maakt messcherpe indiepop met alle middelen die een indiepopband in de 21e eeuw tot zijn beschikking heeft. Prikkelende elektronica, heerlijke synthesizertjes, grootse postrockgitaren en natuurlijk verdomd aanstekelijke refreinen.

Na een ongelukkige afgelasting in 2020, is de band inmiddels alweer een compleet nieuw album rijker! 'My Big Day' komt 20 oktober uit, en is na een periode van maar liefst 12 (!!) jaar gerust een project van lange adem te noemen. Extra leuk: op het album zijn ook bijdragen te horen van o.a. Damon Albarn, Nilüfer Yanya en Holly Humberstone. De gelijknamige single is nu al te beluisteren, en komt met een dikke laag electronica over de vocalen vrolijk en zomers binnen. 

Op maandag 27 en dinsdag 28 november komen de heren naar Nederland voor maar liefst twee shows in de Max!