Boy & Bear

Boy & Bear

OZ

Prijs € 23*

Tickets
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Boy & Bear

support: Stu Larsson

​In de voetsporen van Fleet Foxes scoorde Australische indiefolkband Boy & Bear in eigen land enorm met debuutalbum ‘Moonfire’ (2011). Het tweede album ‘Harlequin Dream’ kwam er in augustus uit en is nu al nog succesvoller. Songschrijver Dave Hosking uit Sydney richtte in 2009 Boy & Bear op met bevriende muzikanten. Zijn folkliedjes bevatten stuk voor stuk mooie zangharmonieën en soms ook een stevig, poppy randje (‘Milk & Sticks’). In Nederland en de rest van Europa ging men in 2012 voor de bijl: ‘Milk & Sticks werd een 3FM-hitje en Boy & Bear stond dat jaar op Lowlands.

Dit jaar zijn de heren terug met gloednieuwe muziek. Met de luchtige nieuwe single 'State of Flight' brengen ze je alvast naar hogere sferen, meer werk is in aantocht. Na acht jaar kijken we uit naar hun rentree naar onze stage dit najaar!

Support: De multi-instrumentalist en songwriter, Stu Larsen zal de avond in de OZ aftrappen met zijn gevoelige folk-pop nummers. Check hier de stripped down versie van zijn single ‘Part Time Lover’.

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this

Melkweg tipt