Calcutta

Calcutta

Max

Prijs € 20,70*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Calcutta

Deze show is wegens groot succes verplaatst van de OZ naar de Max. Kaarten zijn daarom weer verkrijgbaar!

Toen Calcutta's debuutalbum ‘Mainstream’ in 2015 uitkwam was thuisland Italië meteen verkocht. De singer-songwriter zingt in het Italiaans over verlangen, liefde en eenzaamheid in sfeervolle, psychedelische indiepop songs. Opvolger ‘Oroscopo’ die uitkwam in 2016 werd goud en inmiddels trekt de zanger in zijn thuisland volle stadions. Voor Italiaans sprekende muziekliefhebbers is dit een must-see, maar Calcutta’s muziek komt net zo goed binnen als je de taal niet rijk bent.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt