CAM

CAM

Lovelee

Prijs € 15,30*

Uitverkocht

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent. VIP Upsell includes: Pre show Q&A / M&G photo with Cam /Early access to venue / VIP poster + laminate // TICKET VOOR DE SHOW IS NIET INBEGREPEN IN DE UPSELL. VIP-packages zijn op initiatief van de artiest. Melkweg is niet betrokken bij de samenstelling van deze pakketten.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

CAM

Support: Anders Mouridsen

De Amerikaanse countryrockzangeres Cam werd in 1984 geboren en groeide op in Lafayette, California. Al op jonge leeftijd was ze bezig met muziek en tijdens haar studie psychologie ontstond er een hartstochtelijke liefdesrelatie met haar gitaar. Cam’s muzikale carrière nam een vlucht als songwriter voor o.a. Miley Cyrus. In 2010 bracht ze haar debuutalbum ‘Heartforward’ uit en verhuisde In 2013 naar Nashville waar ze een album opnam met hulp van songwriter en producer Tyler Johnson (Taylor Swift en P! Nk) en producer Jeff Bhasker (Bruno Mars, Beyoncé en Fun.). In het voorjaar van 2015 tekende Cam een platencontract bij Arista Nashville / RCA Records, en verschenen er een EP en full length.

Cam gebruikt haar teksten om verhalen te vertellen, ze brengt gevoelige onderwerpen aan het licht en probeert de genderongelijkheid in countrymuziek bespreekbaar te maken. Met een diploma psychologie, een natuurlijke dosis humor en onuitwisbare passie voor alles wat ze doet in haar broekzak trekt Cam met haar liedjes overal ter wereld volle zalen, waarop de show in de Sugarfactory op 15 september geen uitzondering zal zijn.  

  • 18:30 VIP/Meet & Greet
    19:30 Zaal open
    20:00 Anders Mouridsen
    21:00 CAM
  • Tweet this

Melkweg tipt