• Film

Castle in the Sky (1986)

Kaboom Anime - Studio Ghibli Weekender

Intro: Aneta Ozorek

Cinema

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 11
  • € 0 Cineville gratis
  • € 7,50 Marathon Kortingsoptie
  • Geldig voor Cineville Meer info

23:30 Doors 23:45 Castle in the Sky (1986)

Samen met Kaboom Animation Festival brengen we de beste anime naar het grote doek! Dit weekend doen we een speciale Studio Ghibli-weekender, in het kader van de nieuwe film 'The Boy and the Heron'. We vertonen maar liefst tien films van regisseur Hayao Miyazaki, inclusief een unieke voorpremière van zijn nieuwste. Kom samen van de beste Ghibli genieten op het grote scherm!

Castle in the Sky volgt de avonturen van Pazu en Sheeta in hun zoektocht naar de legendarische zwevende stad Laputa. Dit betoverende verhaal weet naadloos elementen van fantasy en steampunk te combineren en laten Miyazaki's kenmerkende thema's zien: milieubewustzijn, moed en de ontembare geest van de jeugd. De magie van de film ligt in de levendige personages en de verkenning van de band tussen natuur en technologie. Miyazaki's neiging tot wilskrachtige heldinnen is duidelijk terug te zien in Sheeta, terwijl de escapades in de lucht en ontzagwekkende landschappen van de film de fascinatie van de regisseur voor vluchten en de wonderen van de natuur weerspiegelen. Castle in the Sky is een bewijs van Miyazaki's unieke vermogen om tijdloze, visueel verbluffende verhalen te creëren.

In de Melkweg vinden vaak gelijktijdig verschillende soorten programma’s plaats, zoals concerten, clubnachten en films. Houd er rekening mee dat er af en toe geluidsoverlast kan zijn van andere programma's tijdens de vertoning.

Meer data: