• Concert

Chance Peña

Support: Hayd

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 18,40
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:30 Doors 20:00 HAYD 21:00 Chance Peña

De Texaanse singer-songwriter Chance Peña creëerde al op jonge leeftijd zijn gevoelige indiefolk, met traditionele en moderne invloeden. Begin 2019 kwam hij met zijn dreamy ballad "Up, Up & Away" in de schijnwerpers te staan dankzij een plaats in het veelgeprezen, hartverwarmende drama 'Five Feet Apart'. Ook schreef hij mee aan "Conversations in the Dark" van John Legend, de leadsingle van diens Grammy-winnende album "Bigger Love",.

Chance blijft zijn kunstenaarschap ontwikkelen door zijn eigen nummers te schrijven, te produceren, te bewerken en uit te voeren. Zijn nummers zijn melancholisch, maar maken altijd plaats voor hoop. Op 5 maart staat de jonge zanger in onze OZ.

SUPPORT: HAYD

Vroeg komen loont, voor de kwetsbare altpop van Hayd! De 22-jarige singer-songwriter kwam in 2020 in de spotlight te staan toen zijn single ‘Changes’ viral ging op TikTok. En daar bleef het niet bij: ook nieuwste single ‘All of the Stars’ krijgt wereldwijde streams.