• Concert

Charlotte Sands

UP

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 18,40
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

20.00 Doors 21.00 Charlotte Sands

Wat delen Sleeping With Sirens, The Maine en Aaron Gillespie (Underoath)? Nou, afgezien van het feit dat ze allemaal het podium van Melkweg hebben betreden, hebben ze nog iets bijzonders gemeen: ze hebben allemaal samengewerkt met de getalenteerde Charlotte Sands. Hoogtijd dus om haar naar Melkweg te halen.

Met meerdere awards op haar naam en tours met My Chemical Romance en 5 Seconds of Summer weet Sands een carrière op te bouwen in de muziek als volledig onafhankelijke artiest. Haar debuutalbum 'can we start over?' komt eindelijk uit in januari 2024. Met alt-rock single 'get over it' brengt ze ons terug naar de tijd van Avril Lavigne en Alanis Morrisette. Het nieuwe nummer gaat over het niet willen loslaten van iemand van wie je houdt en het liefst leven in de fantasie van een relatie die niet echt meer bestaat.