• Concert

Cian Ducrot

support: Sadie Jean

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 20,70
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 Doors 19:30 Sadie Jean 20:30 Cian Ducrot

Net naast een kaartje voor zijn uitverkochte shows in Paradiso gegrepen? Niet getreurd, Ierse singer-songwriter Cian Ducrot staat op 5 maart gewoon in onze Max! In 2016 nam hij deel aan The Voice U.K., en hoewel hij daar niet verder kwam dan de blind auditions, verkreeg hij toch een grote schare fans op sociale media. In 2018 begon hij zijn eerste eigen songs uit te brengen, en die leidden al gauw tot zijn eerste album 'started in college (mixtape)'. Dit album zet de toon voor zijn verdere stijl: intieme, emotionele popnummers met een rauw randje. In 2022 bracht hij een paar nieuwe singles uit, waaronder 'All For You' met Ella Henderson, en die smaken naar meer! 

Supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.