City Sounds: James Bay

City Sounds: James Bay

NDSM Werf - Amsterdam Noord

Externe locatie

Prijs € 44

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

City Sounds: James Bay

NDSM Werf - Amsterdam Noord

James Bay

James Bay brak in 2015 wereldwijd door met de monsterhits Hold Back The River en Let It Go. Beide liedjes zijn afkomstig van zijn debuutalbum The Chaos And The Calm, dat veelvuldig in de prijzen viel en miljoenen keren over de toonbank ging. De Engelse singer-songwriter keerde vorig jaar terug met tweede album Electric Light. Bij zijn comeback bleek hij een heuse metamorfose te hebben ondergaan: de hoed en de lange manen waren verdwenen, de gevoelige luisterliedjes ingeruild voor een frisse popsound. Live combineert hij de twee naadloos voor een show die zowel ontroert als swingt. Zijn vorige shows in Amsterdam, waaronder een optreden in AFAS Live, waren stijf uitverkocht.

Na ruim tien jaar worden grootschalige openluchtconcerten weer toegevoegd aan het uitgebreide live-aanbod van Amsterdam. Met de concertreeks City Sounds brengt concertpromoter Friendly Fire zomerse openluchtshows terug in Amsterdam. De voormalige scheepswerf aan het IJ voelt grootstedelijk en uniek, doch intiem. De ideale setting voor de gevoelige liedjes van James Bay, terwijl de zon langzaam ondergaat met de skyline van Amsterdam op de achtergrond. Dat is City Sounds!

Het concertterrein is met een pontje gemakkelijk te bereiken vanaf Centraal Station en met de auto. De andere concert wordt morgen bekendgemaakt. City Sounds biedt voorafgaande de show een grote variëteit aan eten en drinken, vroeg komen wordt beloond. Meer informatie over City Sounds is te vinden op CitySounds.nl.

  • 17:30 Terrein open
    18:30 JC Stewart
    19:30 Ronde
    20:30 James Bay
  • Spotify
  • Tweet this
James Bay - Let It Go

Melkweg tipt