• Concert

COBRAH

Amsterdam Dance Event

support: DJ LATEX

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 19,55
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 Doors 19:20 DJ LATEX 20:00 COBRAH

COBRAH maakt elektronische bangers die sterk beïnvloed zijn door de kink-, vogue-, en punkgemeenschappen. Ze ging in 2018 viraal met haar debuutsingle 'IDFKA' en is goed op weg de scene te veroveren met haar sound die een mix is van electro en experimentele sounds. Muziek maken is maar een van haar vele talenten: zo was ze ook genomineerd voor een Zweedse Grammy voor de trippy videoclip van 'IDFKA' die ze samen met 3D-artiest Erik Hellmouth gemaakt heeft. Maak je klaar voor een freaky liveshow in onze OZ tijdens ADE 2023! 

COBRAH is supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa. Liveurope wordt medegefinancierd door het Creative Europe-programma van de Europese Unie en wordt ondersteund door het Above 55°-programma van het Nordic Culture Fund.