• Concert

Daniel Romano's Outfit

support: Julianna Riolino / Weird Nightmare

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 23
  • Gratis voor jaarleden
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

19:30 Doors 19:50 Weird Nightmare 20:40 Julianna Riolino 21:30 Daniel Romano's Outfit

Daniel Romano is als muzikale duizendpoot aan een genre toe te kennen. Van punkband Ancient Shapes, Attak in Black en zijn eigen country werk. Binnen elk genre is hij actief. Deze zomer komt Romano richting Amsterdam met The Outfit, met wie hij indierockband Daniel Romano's Outfit vormt.

"Daniel Romano's Outfit are a band like no other, weaving a mysterious and mesmerizing soundscape that is as haunting as it is electrifying.” (Consequence of Sound) 

De band, die een reputatie heeft opgebouwd als een krachtige supergroep, wordt geleid door Daniel Romano en bestaat uit Carson McHone, Julianna Riolino, Roddy Rosetti en Ian Ski Romano. En een repertoire dat net zo divers is als dat van Romano zelf. Op album Forever Love's Fool werkte de band samen met Tool-drummer Danny Carey. Onderzochten ze op ‘Do (What Could Have Been) Infidels’ de vraag: wat als Dylan punk zou worden? En gaf The Outfit in 2021 een rock-'n-roll-masterclass met ‘Cobra Poems'. Kortom, met elke release blijft de band buiten de genre hokjes denken, waarmee zij een unieke plek in de muziekwereld innemen.