• Concert

Darren Kiely

UP

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 16,10
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

20:00 Doors 21:00 Darren Kiely

Darren Kiely gebruikt zijn folk-geïnspireerde popmuziek om zijn emoties te uiten. De Ierse zanger heeft een diepgewortelde liefde voor traditionele Ierse muziek en combineert deze klanken met moderne invloeden, geïnspireerd door artiesten als The Lumineers en Noah Kahan. Darren brak door met zijn debuutsingle ‘How Could You Love Me', waarna hij onlangs zijn meest recente track ‘Time To Leave’ uitbracht. Met nieuwe muziek die later dit jaar wordt verwacht, belooft Darren Kiely een verpletterend optreden te geven in onze Upstairs!

Supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.