Dave East

Dave East

OZ

Prijs € 18,40*

Uitverkocht

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Dave East

Support: Vic9

David Brewster Jr aka Dave East was er vroeger van overtuigd dan zijn toekomst alleen bij basketbal lag - hij speelde zelfs samen met NBA ster Kevin Durant. Helaas viel zijn grote droom in duigen toen hij werd opgepakt wegens wapen bezit. Na zes maanden achter tralies besloot hij zich volledig te storten op muziek. Geïnspireerd door artiesten als Notorious B.I.G, Fabolous, Nipsey Hussle en Gucci Mane bracht hij verschillende mixtapes uit. Maar na de release van ‘Hate Me Now’ met features als Pusha-T, Jadakis, Nas en Styles P in 2015 begon Dave pas echt op te vallen in de scene. Inmiddels werkt hij hard aan zijn nieuwe album ‘Survival’ en komt hij 13 december naar onze OZ, don't miss out!

Vic9 verzorgt de support deze avond! ’Mysterieus en van de straat’’ is hoe er vaak gesproken wordt over Vic9. Altijd gehuld achter een masker, zonnebril of cap heeft de rapper uit Hoogvliet, Rotterdam een enorme buzz weten te genereren. De rapper heeft al met meerdere grote namen samengewerkt, zoals Jayh, 3robi en Ronnie Flex, waarbij de track met de laatstgenoemde de gouden status behaalde. Zijn laatste EP ’92:29’ kwam op nummer 5 binnen en dit jaar kwam zijn debuut album ‘Bloed’ uit: dertien tracks met bijdrages van Hef, Willa, Frenna, Adje, Jiri11, Idaly, Chivv, Sevn Alias en Kevin.

 • 19:00 zaal open
  19:30 Vic9
  20:00 Cruch Calhoun
  20:15 D Jones
  20:30 Millyz
  20:45 Kiing Shooter
  21:00 Dave East
  22:15 M&G
 • Spotify
 • Tweet this
DAVE EAST WIT ME
Vic9


Melkweg tipt