• Concert

Des Rocs

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 17,25
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

20:00 Doors 21:00 Des Rocs

De getalenteerde New Yorker Daniel Rocco begon zijn soloproject Des Rocs in 2018. Na zijn tijd in diverse bands, waarmee hij tourde met niemand minder dan Panic At The Disco!, besloot hij solo te gaan. Met zijn debuutalbum 'A Real Good Person In A Real Bad Place' maakte hij een gedurfde entree in de muziekscene en maken we kennis met zijn gedurfde, meeslepende slaapkamerarenarock gevoed door zijn opstandige optredens. Des Rocs haalt inspiratie uit grootheden als Freddie Mercury tot Elvis Presley, maar richt zich vooral op individualiteit en het creëren van een uniek geluid.

Onder de naam Des Rocs heeft Rocco een indrukwekkende reeks successen geboekt. Miljoenen streams werden gevolgd door tournees met gerenommeerde bands als Muse, The Struts, en zelfs The Rolling Stones.