• Concert

Descendents

Support: Jen Razavi

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 31,05
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Dit concert is helaas afgelast, omdat de frontman een lichte hartaanval heeft gehad. Wij wensen Milo veel sterkte en een voorspoedig herstel. Het bedrag van de aangeschafte tickets en eventuele lidmaatschappen wordt automatisch teruggestort. Voor meer informatie kan je terecht bij Ticketmaster.

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

Punklegendes met een hoofdletter P! Descendents maakt al sinds de jaren tachtig grote furore in de Los Angeles punkscene. Met platen als ‘Everything Sucks’ en ‘Milo Goes To College’ hebben de heren een repertoire vol brutale hardcoresongs opgebouwd. Daarin zingt frontman Milo Aukerman over koffie, gebroken harten en de puberhaat voor je ouders.

De band startte als powertrio in 1978 met bassist Tony Lombardo, drummer Bill Stevenson en gitarist Frank Navetta. Maar al snel voegde vocalist Milo Aukerman zich bij het trio. Als viertal volgde in 1982 het typerende Descendent-album en tevens debuut, ‘Milo Goes To College’. De combinatie van aanstekelijke melodieën met hun rauwe energie maakt de sound waarmee Descendents aan de vooravond stond van genres als "powerpop", "melodische hardcore" of het populaire "poppunk".