• Concert

Destroy Lonely

Support: Lil88

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 20,70 regular
  • € 99 VIP Ticket
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Via de officiële verkoopkanalen zijn dus geen tickets meer verkrijgbaar. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

18:45 Early Entry 19:00 Doors 19:45 Lil88 20:30 Destroy Lonely

Voor de pas 21-jarige Destroy Lonely voelt muziek als een tweede taal. Als jij op zeer jonge leeftijd al begint met freestylen, kan dit natuurlijk ook niet anders! Lonely is door de jaren heen constant bezig geweest met het creëeren van zijn eigen sound. Al snel ontdekte hij artiesten als Eminem, Green Day, Gorillaz, Lil Wayne en Earl Sweatshirt, wat hem hielp zijn scherpe rap skills verder te ontwikkelen.

In 2019 wist de artiest zich al in de kijker te spelen met zijn single ‘Bane’, en inmiddels is hij ook al getekend bij het label ‘Opium’ van Playboi Carti. Afgelopen zomer dropte zijn nieuwste album ‘NO STYLIST’, en in maart begint hij aan zijn allereerste world tour!