• Concert

DINA

Support acts: Alisha Jasmine en Third Party

UP

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 8,65
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

19:00 Doors 19:30 Alisha Jasmine 20:15 Third Party 21:00 DINA

Verwacht een avond vol soul, hiphop en jazz tijdens de EP release show van DINA! Als support heeft ze hiphop- en funkband Third Party & soulzangeres Alisha Jasmine meegenomen.

De hoofd-act van de avond is DINA! Ze maakt gebruik van meerdere muziekstijlen, zoals jazz, soul en hiphop, en zingt met haar heldere stem over kwetsbare onderwerpen. Met haar dansende melodieën en ongefilterde lyrics vertelt ze met haar songs hele verhalen met muziek die zweeft door je oren.

Een van de support-acts van de avond is de eclectische band Third Party. Ze combineren stijlen als neo-soul, funk, hiphop en jazz, en blijven nieuwe geluiden verkennen en hun grenzen verleggen. Met hun onmiskenbare talent en unieke sound zorgt het trio voor energieke optredens en aanstekelijke deuntjes waar het publiek los op gaat!

Alisha Jasmine ondersteunt DINA als tweede support van de avond. De R&B-zangeres zingt over haar liefde voor de liefde, het creëren van een sterke community, en over al het vrouwelijke. Ze is vooral geïnspireerd door zangeressen Cleo Sol en Erykah Badu, die net als Alisha zelf een hoge stem en lage bas delen. Luchtige muziek met een mooie message: you are loved!