• Concert

Diogo Nogueira

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • €34,50 Early Bird ticket
  • €40,25 Regular ticket
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

19:00 Zaal open 20:00 Diogo Noguiera

De Braziliaanse Diogo Nogueira is zanger en songwriter uit Rio de Janeiro zingt al meer dan 15 jaar met veel liefde voor muziek en met de samba in zijn voeten. Als erfgenaam van de meester João Nogueira, zanger en songwriter en een van de grootste sambistas in Brazilië, groeide Diogo op omringd door choromuziek, samba en veel beats in muzikale bijeenkomsten georganiseerd door zijn vader thuis, naast grote meesters van de Braziliaanse muziek.

Sambamuziek zit in zijn bloed, in zijn roots. Naast meer dan anderhalf miljoen verkochte platen verkocht en is zijn werk ook genomineerd voor de Grammy Latin Award, die hij twee keer heeft gewonnen. Diogo heeft ook concerten gegeven in meer dan 40 landen en een dvd opgenomen in Cuba. 

Komende februari keert Diogo Nogueira terug op de internationale podia met zijn nieuwe tour "Eurosamba Tour", die Europa belooft te verwarmen met Braziliaanse muzikaliteit (inclusief samba), een van de mooiste ter wereld. Verwacht zijn grootste hits, zoals "Pé de Areia" (een van de meest gevraagde op de Braziliaanse radio), "Clareou", "Tá Faltando o Que?" en zijn meest recente releases, "Flor de Caña" en "Deu Samba", evenals andere nummers van geweldige Braziliaanse songwriters.